Producent
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Wiek alkoholu
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
35,99 zł
Cena regularna:
39,99 zł
249,99 zł
Cena regularna:
269,99 zł
Starka 40YO 40% 0,7L
Starka 40YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 40YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 40 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 35YO First Edition 40% 0,7L
Starka 35YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 35YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 35 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 30YO First Edition 40% 0,7L
Starka 30YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 30YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 30 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 25YO First Edition 40% 0,7L
Starka 25YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 25YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 25 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 21YO First Edition 40% 0,7L
Starka 21YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 21YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 21 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 18YO First Edition 40% 0,7L
Starka 18YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 18YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 18 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 12YO 40% 0,7L
Starka 12YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 12YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 12 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 6YO 40% 0,7L
Starka 6YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 6YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 6 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 3YO 40% 0,7L
Starka 3YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 3YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 3 lata. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty