Producent
- Badel 1862 (1)
- Bartex Wine & Spirits (11)
- Bismarck Premium Brands (1)
- Brown Forman (15)
- BZK Alco (7)
- CEDC International sp. z.o.o. (17)
- Danzka Copenhagen APS (6)
- Destylarnia Sobieski S.A. (2)
- Dębowa Polska (9)
- Dębowa Polska (1)
- Diageo (3)
- Dom Wina (6)
- DQ (1)
- Dwór Sieraków (11)
- Francoli s.p.a. (1)
- Grey Goose B.M.P. (3)
- Grupa AWW (1)
- J.A. Baczewski (7)
- Ludwik Dalkowski i Spółka (1)
- Marani 1915 Sp. z.o.o. (5)
- Mariinsk Distillery (1)
- Mariinsk Distillery (7)
- MILER Spirits (1)
- MV Group Production (4)
- Nemiroff Vodka CO. (4)
- Old Polish Vodka (27)
- Pan Tadeusz (3)
- Pernod Ricard Finland (3)
- Pitu (1)
- Polmos Bielsko-Biała S.A. (4)
- Polmos Siedlce (13)
- Pravda S.A. (4)
- R. Jelinek (6)
- Rudolf Jelinek Slovakia (4)
- Russian Standard Vodka (4)
- Solifed (1)
- Starka Polmos Szczecin (10)
- Stock Polska (6)
- The Absolut Company (10)
- Toorank Polska (1)
- Toruńskie Wódki Gatunkowe (28)
- United Beverages S.A. (2)
- Wódki Regionalne (33)
- Wyborowa S.A. (13)
- Zlatogor (1)
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Wiek alkoholu
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
35,99 zł
Cena regularna:
39,99 zł
249,99 zł
Cena regularna:
269,99 zł
Starka 40YO 40% 0,7L
Starka 40YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 40YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 40 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 35YO First Edition 40% 0,7L
Starka 35YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 35YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 35 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 30YO First Edition 40% 0,7L
Starka 30YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 30YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 30 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 25YO First Edition 40% 0,7L
Starka 25YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 25YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 25 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 21YO First Edition 40% 0,7L
Starka 21YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 21YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 21 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 18YO First Edition 40% 0,7L
Starka 18YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 18YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 18 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 12YO 40% 0,7L
Starka 12YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 12YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 12 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 9YO 40% 0,7L
Starka 9YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 9YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 9 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 6YO 40% 0,7L
Starka 6YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 6YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 6 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 3YO 40% 0,7L
Starka 3YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 3YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 3 lata. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty