Producent
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Kolor wina
Zawartość cukru
Szczep winorośli
- - (25)
- Tinta Roriz (1)
- Malbec (5)
- Syrah (4)
- Chardonnay (26)
- Cabernet Sauvignon (24)
- Petit Verdot (1)
- Glera (19)
- Pinot Noir (32)
- Saperavi (14)
- Rkatsiteli (5)
- Sauvignon Blanc (13)
- Mtsvane (2)
- Alexandrouli (1)
- Viognier (1)
- Merlot (22)
- Sangiovese (8)
- Gewürztraminer (2)
- Muscat Blanc (1)
- Olaszrizling (1)
- Muscat Ottonel (1)
- Kékoportó (1)
- Pedro Ximénez (3)
- Furmint (7)
- Sárgamuskotály (2)
- Kékfrankos (1)
- Riesling (2)
- Cabernet Canto (1)
- Johanniter (1)
- Hibernal (1)
- Seyval Blanc (2)
- Solaris (2)
- Rondo (1)
- Carménère (1)
- Alicante Bouché (1)
- Mavrud (1)
- Shiraz (8)
- Grüner Veltliner (2)
- Blaufränkisch (1)
- Torrontés Riojano (1)
- Pinot Nero (3)
- Moscatel Galego (1)
- Touriga Nacional (12)
- Tempranillo (3)
- Moscato Bianco (5)
- Pinot Meunier (1)
- Concord (5)
- Macabeo (2)
- Moscato (5)
- Touriga Franca (3)
- Malvasia Fina (2)
- Montepulciano (2)
- Palomino Fino (2)
- Tinta Negra Mole (2)
- Sercial (1)
- Malmsey (1)
- Verdelho (1)
- Garnacha (1)
- Pinotage (1)
- Trebbiano (2)
- Primitivo (8)
- Corvina (3)
- Negroamaro (4)
- Verdeca (1)
- Garganega (1)
- Pinot Grigio (1)
- Falanghina (2)
- Aglianico (2)
- Greco (2)
- Malvasia Nera (1)
- Vermentino (1)
- Monica (1)
- Cannonau (1)
- Nebbiolo (2)
- Sangiovese grosso (1)
- Colombard (1)
- Pinot Gris (1)
- Gamay (5)
- Aligote (1)
Szczep winorośli - drugi
Szczep winorośli - trzeci
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Cava Vilarnau Brut Reserva 11,5% 0,75L
Cava Vilarnau Reserva Brut jest to wytrawne białe wino z regionu Katalonia. Apelacja D.O. Cava, produkowane ze szczepów Macabeo 50%, Parellada 35%, Xarel 15%. Leżakuje 15 miesięcy w butelce w winiarskiej piwnicy. Charakteryzuje się idealną równowagą smakową pomiędzy słodkością a kwaskowatością. Najlepiej podawać w temperaturze 6 - 8º C.
Dostępność: Dostępny
Cava Vilarnau Semi Seco 11,5% 0,75L
Cava Vilarnau Semi Seco jest to półwytrawne białe wino z regionu Katalonia. Apelacja D.O. Cava, produkowane ze szczepów Macabeo 50%, Parellada 35%, Xarel 15%. Leżakuje dwanaście miesięcy w butelce w winiarskiej piwnicy. Charakteryzuje się idealną równowagą smakową pomiędzy słodkością a kwaskowatością. Najlepiej podawać w temperaturze 6 - 8º C.
Dostępność: Dostępny