Producent
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Wiek alkoholu
Kolor wina
Zawartość cukru
Szczep winorośli
Szczep winorośli - drugi
Szczep winorośli - trzeci
Rodzaj Beczki
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Royal Oporto White 19% 0,75L
Royal Oporto White - jest to białe słodkie wino pochodzenia portugalskiego z regioniu Douro. Wino składa się ze szczepów takich jak Malvasia Fina, Gouveio, Codega, Arinto oraz Viosinho. Wino przed butelkowaniem leżakuje od trzech do czterech lat w dębowych beczkach.
Dostępność: Dostępny
Royal Oporto Tawny 19% 0,75L
Royal Oporto Tawny - jest to słodkie czerwone wino pochodzenia portugalskiego z regionu Douro. Składa się ze szczepów takich jak Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca oraz Tinto Cao. Wino leżakuje w dębowych beczkach w celu uzyskaniu odpowiedniego smaku oraz aromatu.
Dostępność: spodziewana dostawa
Royal Oporto Ruby 19% 0,75L
Royal Oporto Ruby - jest to czerwone słodkie wino pochodzenia portugalskiego z regionu Douro. Odmiany szczepu to Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca oraz Tinta Cao. Po wymieszaniu wino leżakuje od dwóch do trzech lat w dębowych pojemnikach po czym jest filtrowane oraz butelkowane.
Dostępność: Dostępny
Porto Gran Cruz Tawny 10YO 19% 0,75L
Porto Cruz 10 YO jest to czerwone wino słodkie, które leżakuje dziesięć lat w dębowej beczce nabierając smaku oraz aromatu. Winogron zostaje zebrany w dolinie rzeki Douro na północy Portugalii. Jest to połączenie kilku win, które dojrzewają dziesięć lat w kadziach, a następnie są one mieszane. Idealnie pasuje jako aperitive. Najlepiej podawać w temperaturze 15 - 18ºC.
Dostępność: spodziewana dostawa
Porto Cruz Tawny 19% 0,75L
Porto Cruz Tawny - to czerwone porto z nutami czerwonych jagód, które doskonale komponuje się z suszonymi owocami, kaczką i melonem.
Jego czerwony kolor ma lekko miedziane odcienie. W nosie wyczuwalne są aromaty truskawek i malin. Jego smak ujawnia bogate aromaty czerwonych i suszonych owoców.
Porto CRUZ Tawny przygotowywany jest z czerwonych winogron i dojrzewa w dębowych beczkach przez cztery lata.
Należy przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu o temperaturze poniżej 15 ° C i spożyć miesiąc po otwarciu.
Dostępność: Dostępny