Rodzaj/Gatunek alkoholu
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Opakowanie
Kolor Rumu
Rodzaj Beczki
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Sailor Jerry Spiced Rum 40% 1L
Sailor Jerry Spiced Rum to wysokiej jakości rum z Barbadosu o bursztynowy kolorze. W aromacie wyczuwalna mieszanka aromatów przypraw, w tym subtelnego cynamonu i gałki muszkatołowej, z nutą prażonego dębu, toffi, czekolady i wanilii. W smaku rum ten jest wytrawny, o bogatej teksturze, z wyważonymi smakami ciepłych, słodkich, korzennych owoców, dębu, karmelu oraz nutami orzecha i dębu, prowadzącymi do ciepłej pieprznej nuty na długim finiszu.
Dostępność: Dostępny
Sailor Jerry Spiced Rum 40% 0,7L
Sailor Jerry Spiced Rum to wysokiej jakości rum z Barbadosu o bursztynowy kolorze. W aromacie wyczuwalna mieszanka aromatów przypraw, w tym subtelnego cynamonu i gałki muszkatołowej, z nutą prażonego dębu, toffi, czekolady i wanilii. W smaku rum ten jest wytrawny, o bogatej teksturze, z wyważonymi smakami ciepłych, słodkich, korzennych owoców, dębu, karmelu oraz nutami orzecha i dębu, prowadzącymi do ciepłej pieprznej nuty na długim finiszu.
Dostępność: Dostępny
Bumbu Rum XO 40% 0,7L
Bumbu Rum XO - to gładki, bogaty i złożony rum wytwarzany ręcznie przez mistrza destylacji. Destylowany z najlepszej lokalnie uprawianej trzciny cukrowej i mieszany z rumami, które dojrzewały do 18 lat w beczkach po bourbonie i wykańczane w beczkach po sherry.
Do tego rumu nie dodaje się żadnych sztucznych barwników ani aromatów. Tylko najlepsza trzcina cukrowa, czysta woda źródlana i dąb. Aromaty toffi, prażonego dębu ustępują subtelnym uderzeniom wanilii, skórki pomarańczowej i pieprznej przyprawy
Dostępność: spodziewana dostawa
Bumbu Rum 40% 0,7L
Bumbu Rum - to wykwintny, całkowicie naturalny rum rzemieślniczy wytwarzany z rodzimych karaibskich składników i dojrzewający do 15 lat, aby stworzyć gładki i zrównoważony rum o złożoności i głębi.
Dziedzictwo produktu sięga XVI i XVII wieku, kiedy żeglarze i kupcy z Indii Zachodnich dodawali do rumu karaibskie owoce i przyprawy, aby wzmocnić jego smak, nazywając go „Bumbu”. Bumbu używa najlepszej trzciny cukrowej z lokalnie zrównoważonych gospodarstw wybranych z ośmiu krajów na Karaibach i Ameryce Południowej. Rum jest destylowany przy użyciu dwóch ciągłych destylarni, w historycznej destylarni Barbadosu założonej w 1893 roku, której tradycyjne destylarnie rumu sięgają roku 1840. Po procesie destylacji i starzenia Bumbu jest mieszany z całkowicie naturalnymi karaibskimi składnikami, leżakowany, ponownie mieszany i w końcu butelkowany i zakorkowany.
Dostępność: Dostępny