Pisco Alto Del Carmen Reservado Transparente 40% 0,75L

Pisco Alto Del Carmen Reservado Transparente - to alkohol produkowany ze szczepów Muskat Aleksandrysjki oraz Moscatel Rosado. Dojrzewa przez co najmniej rok w stalowych tankach. Produkt jest bezbarwny o charakterystycznym, mocnym owocowym aromacie cytrusów. W smaku wyczuwalne nuty kwiatowo-owocowe z dodatkiem wanilii. Idealnie sprawdzi się jako składnik wielu drinków lub koktajli oraz podawany solo.
Dostępność: Dostępny
Pisco Alto Del Carmen Reservado 40% 0,75L

Pisco Alto Del Carmen Reservado - to alkohol produkowany ze szczepów Muskat Aleksandrysjki oraz Moscatel Rosado. Dojrzewa przez 9 miesięcy w beczkach z amerykańskiego dębu. Produkt charakteryzuje się dość jasną barwą oraz owocowym aromatem suszonych winogron. W smaku wyczuwalne nuty owocowe oraz wanilii. Idealnie sprawdzi się jako składnik wielu drinków lub koktajli oraz podawany solo.
Dostępność: Dostępny
Pisco Alto del Carmen Etiqueta Negra 40% 0,75L

Pisco Alto Del Carmen Envejecido - to alkohol produkowany ze szczepu Muskat. Przed butelkowaniem alkohol ten dojrzewa przez co najmniej 2 lata w beczkach z amerykańskiego dębu. Produkt charakteryzuje się bursztynową barwą oraz owocowym aromatem. W smaku wyczuwalne nuty owocowe, wanilii, toffi oraz dębu. W odróżnieniu od innych alkoholi sugeruje się go pić solo.
Dostępność: spodziewana dostawa
Pisco Alto Del Carmen Especial 35% 0,75L

Pisco Alto Del Carmen Especial - to alkohol produkowany wyłącznie z jednego szczepu -> Muskat Aleksandrysjki. Produkt charakteryzuje się dość jasną barwą oraz owocowym aromacie. W smaku wyczuwalne nuty owocowe, wanilii oraz dębu. Idealnie sprawdzi się jako składnik wielu drinków lub koktajli a w szczególności Pisco Sour.
Dostępność: spodziewana dostawa
Pisco Capel Reservado MOAI 40% 0,7L

Pisco Capel Reservado to pięknie butelkowane pisco z Chile, które po dojrzewaniu w beczkach z amerykańskiego dębu została umieszczona w butelkach w kształcie posągów Moai które można znaleźć wzdłuż całego wybrzeża wysp, szczególnie na południowym wschodzie. Produkt ten charakteryzuje głęboki bursztynowy kolor, jasny, delikatny owocowy aromat i nuty szlachetnego drewna. Najczęściej spożywany jako składnik drinków i koktajli np. pysznie orzeźwiające Pisco Sour.
Pisco to brandy winogronowa produkowana w Chile i Peru. Nie jest jasne, czy to Chile czy Peru były kolebką pisco. Tak czy inaczej, brandy winogronowa została po raz pierwszy wyprodukowana w tej części świata w XVI wieku, po tym, jak osadnicy zasadzili winogrona do produkcji wina, a następnie destylowali je, aby stworzyć pisco.
Dostępność: spodziewana dostawa


