Producent
- Ambra S.A. (4)
- Bottega S.p.A (1)
- Carlo Rossi (9)
- Casa de Vilacetinho (2)
- Castra Rubra (1)
- Cleebourg (2)
- Cruz Porto (1)
- Domaine Clarence Dillon (2)
- Glaetzer Wines (1)
- Golan Heights Winery (17)
- Grand Tokaj (6)
- Grupo Foster Lorca (11)
- Henkell Freixenet (2)
- Henkell Freixenet Polska Sp. z.o.o. (1)
- Istvan Kiss (2)
- Marani 1915 Sp. z.o.o. (12)
- Marques de la Concordia (3)
- Martini (2)
- Mikrosvin (1)
- Mionetto S.p.A (1)
- Moet & Chandon (3)
- Moged David (3)
- Real Companhia Velha (5)
- Saint Clair Estate Wines (3)
- Scheid Family Wines (7)
- Stift Klosterneuburg (3)
- Szeremley Borhaz (3)
- Tbilvino (11)
- Telish (5)
- Thorn-Clarke Wines (4)
- Thummerer Pince (2)
- Vina La Rose (6)
- W. & J. Graham's (1)
- Winnica Król (2)
- Winnica Turnau (10)
- Wódki Regionalne (2)
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Kolor wina
Zawartość cukru
Szczep winorośli
Szczep winorośli - drugi
Szczep winorośli - trzeci
Rodzaj Beczki
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
35,99 zł
Cena regularna:
39,99 zł
249,99 zł
Cena regularna:
269,99 zł
Egri Cuvee Bertram 0,75L
Egri Cuvee Bertram to bardzo elegancki blend węgierskich odmian o zapachu czarnych owoców, jeżyn, z lekką nutą dębu. W smaku równowaga, delikatne taniny oraz łagodna kwasowość. Podawać do gulaszy, duszonej wołowiny, grillowanych potraw z drobiu.
Szczepy: kékoportó , blauburger i in.
Beczka: 18 miesięcy, dąb węgierski
Sugerowana temperatura podania: 16–17ºC
Dostępność: Dostępny
Thummerer Egri Bikaver Classicus 14% 0,75L
Autentyczny węgierski Egri Bikaver. Wielki bogaty nos z nutami ciasta śliwkowego i świeżej wiśni, z odrobiną mineralności. W ustach podobny mariaż gładkiej śliwki i kremowej tekstury z dotknięciem metalicznej wytrawności. Znakomite wino z końcówką pełną pikantności i kwasowości. Podawać do pieczonej kaczki, białego mięsa, łagodnych serów, czerwonych mięs gotowanych, łososia wędzonego, kurczaka w potrawce.
Szczepy: kékfrankos , cabernet sauvignon , merlot , blauburger
Beczka: 18 miesięcy, dąb węgierski
Sugerowana temperatura podania: 16–17ºC
Dostępność: spodziewana dostawa