Producent
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Kraj pochodzenia
Kolor wina
Zawartość cukru
Szczep winorośli
Szczep winorośli - drugi
- - (15)
- Castelao (1)
- Syrah (4)
- Chardonnay (6)
- Cabernet Sauvignon (11)
- Petit Verdot (1)
- Pinot Noir (4)
- Pinot Meunier (3)
- Mtsvane (2)
- Rkatsitel (3)
- Mujuretuli (1)
- Riesling (1)
- Blauburger (1)
- Muscat (1)
- Hárslevelű (4)
- Petite Sirah (1)
- Cabernet Cortis (1)
- Regent (1)
- Merlot (8)
- Cabernet Franc (6)
- Welschriesling (1)
- Touriga Franca (3)
- Touriga Nacional (1)
- Gouveio (1)
- Trepat (1)
- Trebbiano (1)
- Sangiovese (1)
- Primitivo (1)
- Fiano (1)
- Negroamaro (1)
- Semillon (2)
- Colombard (2)
- Sauvignon Blanc (1)
- Kisi (1)
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
35,99 zł
Cena regularna:
39,99 zł
249,99 zł
Cena regularna:
269,99 zł
Georgian Valleys Alazani Valley 0,75L
Georgian Valleys Alazani Valley to półsłodkie wino gruzińskie o niezwykle delikatnym aromacie czerwonych owoców i aksamitnym, słodkim smaku z dobrą kwasowością. Podawać do chuchkheli, tart wiśniowych, galaretek.
Szczepy: saperavi , rkatsiteli
Sugerowana temperatura podania: 16–17ºC
Dostępność: Dostępny
Georgian Valleys Tbilisi 0,75L
Georgian Valleys Tbilisi to wytrawne czerwone gruzińskie wino o aromatach czerwonych owoców. W smaku miękkie i delikatne. Lekkie, świetnie komponujące się z wieloma potrawami. Podawać do smażonych i grillowanych mięs, pieczonego kurczaka, serów twardych, gulaszów wołowych.
Szczepy: saperavi , rkatsiteli
Sugerowana temperatura podania: 16–17ºC
Dostępność: Dostępny
Georgian Valleys Sachino Red 0,75L
Georgian Valley Sachino to półwytrawne wino gruzińskie o przyjemnym aromacie świeżych owoców przemieszanych z nutami kwiatowymi oraz delikatnym, słodkawym smaku. Podawać do owoców, spaghetti bolognese, gotowanej cielęciny. Fantastyczny stosunek jakości do ceny.
Szczepy: saperavi , rkatsiteli
Sugerowana temperatura podania: 16–17ºC
Dostępność: Dostępny