Producent
- Ambra S.A. (2)
- Carlo Rossi (5)
- Castra Rubra (1)
- Cruz Porto (1)
- Domaine Clarence Dillon (2)
- Glaetzer Wines (1)
- Golan Heights Winery (7)
- Grupo Foster Lorca (9)
- Henkell Freixenet (1)
- Marani 1915 Sp. z.o.o. (5)
- Marques de la Concordia (3)
- Mikrosvin (1)
- Moged David (3)
- Real Companhia Velha (3)
- Saint Clair Estate Wines (1)
- Scheid Family Wines (4)
- Stift Klosterneuburg (1)
- Szeremley Borhaz (1)
- Tbilvino (7)
- Telish (4)
- Thorn-Clarke Wines (4)
- Thummerer Pince (2)
- Vina La Rose (5)
- Winnica Turnau (1)
- Wódki Regionalne (2)
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Kraj pochodzenia
Kolor wina
Zawartość cukru
Szczep winorośli
Szczep winorośli - drugi
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
27,99 zł
Cena regularna:
29,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
28,99 zł
Cena regularna:
32,99 zł
39,59 zł
Cena regularna:
43,99 zł
35,99 zł
Cena regularna:
39,99 zł
Telish Alicante Bouche Merlot 0,75L
Telish Alicante Bouche Merlot to czerwone wytrawne wino z Bułgarii. Charakterystyczne aromaty malin, suszonych śliwek. Najlepiej podawać do jagnięciny, warzyw i wołowiny.
Szczepy: alicante bouché , merlot
Sugerowana temperatura podania: 16–18°C
Dostępność: wycofany z oferty
Telish Mavrud Merlot 0,75L
Telish Mavrud Merlot to czerwone wytrawne wino z Bułgarii. Charakterystyczne aromaty przypraw korzennych, śliwki, trawy i wiśni. Najlepiej podawać do cielęciny, kaczki i makaronów.
Szczepy: mavrud , merlot
Sugerowana temperatura podania: 16–18°C
Dostępność: wycofany z oferty
Telish Merlot 0,75L
Telish Merlot to czerwone wytrawne wino z Bułgarii. Charakterystyczne aromaty czarnej porzeczki, dymu, miodu, wiśni i ziół. Najlepiej podawać do makaronów, wędlin i wołowiny.
Szczepy: merlot
Odmiany: merlot
Sugerowana temperatura podania: 15–16°C
Dostępność: wycofany z oferty
Telish Cabernet Sauvignon 0,75L
Telish Cabernet Sauvignon to czerwone wytrawne wino z Bułgarii. Charakterystyczne aromaty cedru, czarnej porzeczki, orzechów, wiśni i zielonej papryki. Najlepiej podawać do twardych serów, wędliny i wołowiny.
Szczepy: cabernet sauvignon
Odmiany: cabernet sauvignon
Sugerowana temperatura podania: 16–18°C
Dostępność: wycofany z oferty