Producent
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Wiodący Smak
Kraj pochodzenia
Wiek alkoholu
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Lepanto Brandy de Jerez 12 Solera Gran Reserva 36% 0,7L
Lepanto Pedro Ximenez Brandy de Jerez - dojrzewa w systemie solera, na początku
12lat w beczkach sherry Tio Pepe, a nastepnie 3lata w beczkach po 30 letniej sherry Noe
ze szczepu Pedro Ximenez.
Dostępność: Dostępny
Sarajishvili 3* 40% 0,5L
Sarajishvili 3* powstaje według przepisu Davida Sarajishvili. Leżakuje w dębowej beczce przez co najmniej 3 lata nadając bogaty jasnobrązowy kolor. Ta młoda brandy posiada bogate nuty owocowe i korzenne oraz przyjemny, świeży smak i delikatną konsystencję.
Produkcja wina w Gruzji została wprowadzona tysiące lat temu, ale pierwsza gruzińska brandy związana z nazwiskiem Davida Sarajiszwilego pojawiła się dopiero w XIX wieku.
Dostępność: spodziewana dostawa
Sarajishvili 5* 40% 0,5L
Sarajishvili 5* powstaje według przepisu Davida Sarajishvili. Leżakuje w dębowej beczce przez co najmniej 5 lat nadając bogaty bursztynowy kolor. Ta brandy posiada intensywne nuty owocowe i dębowe oraz przyjemny smak świeżych winogron i prażonych migdałów.
Produkcja wina w Gruzji została wprowadzona tysiące lat temu, ale pierwsza gruzińska brandy związana z nazwiskiem Davida Sarajiszwilego pojawiła się dopiero w XIX wieku.
Dostępność: spodziewana dostawa
Sarajishvili XO 40% 0,5L
Sarajishvili XO to gruzińska brandy klasy premium, która jest wytwarzana z 15 różnych winnych destylatów,wyselekcjonowanych z unikalnej kolekcji rezerwatu spirytusowego Davida Sarajishvili. Średni wiek trunków to 14-18 lat, ale w jego skład wchodzą również destylaty w wieku do 30 lat. Ma piękny lśniący złoty kolor oraz delikatne nuty dębu i wanilii. W smaku wyczuwalne nuty owocowe, czekolada i wanilia.
Produkcja wina w Gruzji została wprowadzona tysiące lat temu, ale pierwsza gruzińska brandy związana z nazwiskiem Davida Sarajiszwilego pojawiła się dopiero w XIX wieku.
Dostępność: spodziewana dostawa