Producent
- A.C. Meukow & Co (4)
- A.H.Riise Spirits (1)
- Alexander Gordon & Co (3)
- Alma Azteca (1)
- Bacardi Martini (2)
- Bacardi Martini (6)
- Badel 1862 (1)
- Bartex Wine & Spirits (14)
- Bismarck Premium Brands (1)
- Bottega S.p.A (1)
- Boulard (4)
- Brown Forman (15)
- Brugal & Co. (3)
- Bruichladdich Distillery (1)
- BZK Alco (7)
- Campari Group (6)
- Camus (5)
- Captain Morgan (5)
- Casa Herradura (2)
- CEDC International sp. z.o.o. (17)
- Charles Tanqueray & Co. (1)
- Charles Tanqueray & Co. (2)
- Danzka Copenhagen APS (6)
- Destileria Colombiana (2)
- Destileria Sierra S.A.de C.V. (2)
- Destylarnia Sobieski S.A. (2)
- Dębowa Polska (1)
- Dębowa Polska (9)
- Diageo (3)
- Dom Wina (6)
- Domaine de Joy (5)
- Domaines ABK6 (5)
- DQ (1)
- Dwór Sieraków (11)
- F.H.U. U Bafii (13)
- Famille Dupont (4)
- Francoli s.p.a. (1)
- Gonzalez Byass (2)
- Grey Goose B.M.P. (3)
- Grupa AWW (1)
- Halewood Artisanal Spirits PLC (2)
- Henkell Freixenet Polska Sp. z.o.o. (2)
- Isle of Wight Distillery (2)
- J.A. Baczewski (8)
- Janneau (2)
- Jas Hennessy & Co (3)
- JC Master Distribution CLS (3)
- Jivaeri (1)
- Litchquor Mauritius (2)
- Ludwik Dalkowski i Spółka (1)
- Malfy (4)
- Marani 1915 Sp. z.o.o. (5)
- Mariinsk Distillery (1)
- Mariinsk Distillery (7)
- Martell Distillery (4)
- Martin Millers (2)
- MILER Spirits (1)
- Mom (1)
- MV Group Production (4)
- Nalewki Babuni (3)
- Nemiroff Vodka CO. (4)
- Old Polish Vodka (47)
- OSS Craft Distillery AS (1)
- Ouzo Katsaros (2)
- Pan Tadeusz (3)
- Pernod Ricard Finland (3)
- Pitu (1)
- Polmos Bielsko-Biała S.A. (4)
- Polmos Siedlce (13)
- Pravda S.A. (4)
- R. Jelinek (7)
- Rebellion Rum Company (1)
- Remy Martin (3)
- Ron Barcelo S.R.L. (4)
- Rudolf Jelinek Slovakia (4)
- Russian Standard Vodka (4)
- Sarajishvili (13)
- SEA Metaxa (9)
- SEBASTIAN STROH AUSTRIA GMBH (3)
- Shed Distillery (2)
- Skin Gin (1)
- Solifed (1)
- Spółdzielnia Pszczelarska APIS (9)
- Starka Polmos Szczecin (10)
- Stock Polska (6)
- Telavi Wine Cellar (5)
- The Absolut Company (10)
- The Beefeater Distillery (5)
- The House of Suntory (1)
- Toorank Distilleries (1)
- Toorank Polska (10)
- Toruńskie Wódki Gatunkowe (35)
- United Beverages S.A. (2)
- Vecchia Romagna (1)
- Vinex Preslav (5)
- William Grant & Sons Ltd. (2)
- Wódki Regionalne (33)
- Wyborowa S.A. (14)
- Wyborowa S.A. (2)
- Yerevan Brandy Company CJSC (4)
- Zanin (1)
- Zlatogor (1)
Rodzaj/Gatunek alkoholu
Pojemność
Zawartość alkoholu
Kraj pochodzenia
Wiek alkoholu
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Starka 40YO 40% 0,7L
Starka 40YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 40YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 40 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 35YO First Edition 40% 0,7L
Starka 35YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 35YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 35 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 30YO First Edition 40% 0,7L
Starka 30YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 30YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 30 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 25YO First Edition 40% 0,7L
Starka 25YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 25YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 25 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 21YO First Edition 40% 0,7L
Starka 21YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 21YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 21 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: spodziewana dostawa
Starka 18YO First Edition 40% 0,7L
Starka 18YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 18YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 18 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 12YO 40% 0,7L
Starka 12YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego.
Podobnie jak whisky, Starka 12YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 12 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 9YO 40% 0,7L
Starka 9YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 9YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 9 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 6YO 40% 0,7L
Starka 6YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 6YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 6 lat. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty
Starka 3YO 40% 0,7L
Starka 3YO - potocznie zwana polską whisky. Starka jest produkowana z żyta, podczas gdy szkocka jest produkowana ze słodu jęczmiennego, bourbon musi stanowić 51% kukurydzy a irlandzka whisky jest wytwarzana zarówno z jęczmienia słodowanego, jak i niesłodowanego. Podobnie jak whisky, Starka 3YO powstaje w procesie destylacji, oraz dojrzewa w dębowych beczkach przez 3 lata. Czas, w którym alkohol kontaktuje się z drewnem, nadaje mu kolor i smak.
Starka to rodzaj destylowanego napoju alkoholowego wytwarzanego ze sfermentowanego zacieru żytniego. Tradycyjnie Starka jest wytwarzana z naturalnego (do 2 destylacji, bez rektyfikacji) spirytusu żytniego i dojrzewa w dębowych beczkach z niewielkimi dodatkami liści lipy i jabłoni.
Starka jest duchem, który powstał w XV wieku na terenie Rzeczypospolitej Obojga Narodów, obszaru dzisiejszej Polski, Litwy i zachodniej Rosji.
Dostępność: wycofany z oferty